Smještaj Banja Luka

Naši apartmani su namijenjeni za prenoćiste jedne ili više osoba. Prijatan ambijent, pogled sa terase i sam sadržaj apartmana učinice Vaš boravak još ljepšim i ugodnijim.

Smještaj Banja Luka

Posjetite nas i učinite Vaš boravak još prijatnijim “Apartmani Majstorović” nude sve što i hotelski smeštaj, ali po pristupačnijim cenama. Svakako, ono što sve apartmane koje izdajemo na dan ili duže karakteriše, su prijatan i uredan …

Naši apartmani se nalaze uz samu rijeku Vrbas, saznajte više o našoj ljepotici?

Vrbas je brza planinska rijeka sa nekoliko pjenušavih i divljih sekcija i brzih padova i spada u nekoliko najatraktivnijih rijeka stepena težine 3-4 u Evropi. Vrbas usijeca dva kanjona – kanjon Tijesno (5km) i kanjon Podmilačje (8km). Dužina koja se koristi za vodene avanturističke sportove iznosi 31 km (od brane Bočac do centra Banjaluke).
Međunarodna klasifikacija težine vodotoka je stepen 3-4, a na nekim rutama 1-2, što daje mogućnosti kako za divlju avanturu i navalu adrenalina tako i za mirnije porodično uživanje u svim aktivnostima. Zavisno od otvaranja brane, protok vode varira od 25-100 m3, a u proljeće je više od 500 m3. Temperatura vode ljeti je iznad 17°C a vazduha iznad 30° C, što omogućava ugodno plivanje i boravak na vodi.
Da li znate za neki sličan centar gdje je moguć noćni rafting, cayaking ili canoeing?

apartmani-banja-luka
apartmani-banja-luka

Kontaktirajte nas direktno:

+387 65 629444